Automotive Leasing Event 2020

1 juli 2020
InnStyle Herenweg 55, 3602 AN, Maarssen

Tot begin dit jaar liep alles in de Leasebranche op rolletjes, maar vanaf half maart werd ook voor deze sector alles anders: een ingestorte order-intake, druk op de restwaardes, zorgen over de financiële toekomst van klanten en grote onzekerheid over wanneer de markt weer zal normaliseren. Met vijftig procent van de kennis honderd procent beslissen is waar het, om met de premier te spreken, nu op aan komt.

Ofwel hoe loods je je leasebedrijf op de beste manier door de crisis? Dat is de vraag die centraal staat op het Automotive Leasing Event dat op 1 juli plaatsvindt bij evenementenlocatie InnStyle in Maarssen. Met een line-up van topsprekers voorziet Automotive de bezoekers van de broodnodige inspiratie voor de komende periode.

Econoom Mathijs Bouman geeft zijn visie op de gevolgen van de crisis voor de Nederlandse en wereldeconomie in het algemeen en de financiële sector in het bijzonder.

Internationaal Mobiliteitsmanager Pim de Weerd van Philips schetst hoe de coronacrisis het mobiliteitsbeleid van de multinational de komende jaren beïnvloedt.

Djuro Leideritz is Senior Consultant/Practice Leader EMEA van het COT, het instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement. Hij adviseert bestuurders en directies van bedrijven voor, tijdens en na crises en rond complexe vraagstukken en hij is o.a. guest lecturer van Nyenrode. Leideritz stelt dat er patronen en regelmatigheden zitten in crises die het mogelijk maken een crisisdiagnose te stellen en zo te voorspellen voor welke uitdagingen organisaties komen te staan.