Welkom bij ASN Autoschade

"Permanent streven naar duurzame verbetering van het schademanagementproces door het bieden van adequate oplossingen op het gebied van schadeherstel en spuitwerk aan motorvoertuigen voor  opdrachtgevers, waarbij kostenbeheersing en opdrachtgevers centraal staan."

Dat is de inhoud waar ASN Autoschade voor staat. ASN staat voor kwalitatief hoogstaand schadeherstel, met een focus op efficiëntie. De klant staat altijd centraal, deze willen wij ontzorgen en verrassen. ASN maakt gebruik van eigen software, waardoor de processen niet alleen optimaal aansluiten op de behoeften van opdrachtgevers en berijders, maar ook sprake is van een grote mate van flexibiliteit in het doen van aanpassingen.

ASN Autoschade biedt naast de hoge kwaliteitsstandaard en efficiëntie, een groot aantal toegevoegde waarden in en rondom het schadeherstelproces. Wij hebben niet alleen als doel om de kosten voor het schadeherstel zelf laag te houden, maar ook alle kosten eromheen.

ASN Autoschade heeft zich in de markt gepositioneerd als een professionele organisatie waar kwaliteit van de dienstverlening en het product hoog in het vaandel staan. ASN Autoschade vertegenwoordigt op dit moment meer dan 75 vestigingen in Nederland die onder onze franchiseformule opereren.

Het is in het belang van alle vestigingen binnen de formule dat de centraal gemaakte afspraken waargemaakt worden. Om dit te bereiken streeft ASN Autoschade een uniforme kwaliteit, duurzaam repareren en goede arbeidsomstandigheden na, die leiden tot een optimaal beheers-klanten- concept.

Schadeherstel
De autoschadeherstelbranche is van oorsprong een technisch georiënteerde branche. Dat wil zeggen, dat er zeer veel nadruk gelegd wordt op vakmanschap en productkwaliteit.

ASN Autoschade biedt opdrachtgevers een aantal innovatieve producten/mogelijkheden welke reeds beschikbaar zijn:
• Schademanagement
• PortoMotive (vergaande automatisering en communicatie)
• Capaciteitsmanagement centraal
• Risico-overname voor cascoschade

Pleimuiden 4
1046 AG Amsterdam
Nederland
Telefoon: 
020 4486767