U kunt helaas niet lézen hoe plezierig het is met onze goed opgeleide directiechauffeurs te rijden.
Want hoe omschrijf je nu dat gevoel dat je in goede handen bent, dat het altijd veilig en comfortabel is. Dat je je niet hoeft af te vragen of het allemaal wel goed geregeld is en of je op tijd aankomt. U kunt dat wel vóelen. Bijvoorbeeld bij de eerste kennismaking als u met een van onze chauffeurs rijdt. En natuurlijk daarna, bij al die volgende keren.

Update Coronavirus.
In de auto’s die wij leveren bij onze chauffeurs hebben wij een afgeschermde ruimte gecreëerd waardoor degene op de achterbank beschermd is. Wij kunnen in de auto helaas niet de geadviseerde afstand van 1.5 meter bewaren maar op deze wijze bieden wij voldoende bescherming.
In verband met de veiligheid (directe omgevingsobservatie) stappen wij natuurlijk wel uit en openen voor u het achterportier. Wij nemen daarna voldoende afstand zodat u buiten de 1,5 meter grens kunt uitstappen. De auto (handgrepen, stoelen etc) wordt daarna en bij iedere gelegenheid gedesinfecteerd. Met grote tegenzin kunnen wij u niet van dienst zijn met aanreiken van uw spullen, wij vragen u daarvoor begrip.

Wij hopen dat deze bizarre tijden snel weer overgaan.

Voorafgaand aan die eerste keer voeren wij graag een intakegesprek met u of uw assistent.
Om uw verwachtingen te kunnen matchen.

Wij nemen uw veiligheid bijzonder serieus. Op de weg en in iedere andere situatie.
Alle chauffeurs hebben een opleiding in professionele beveiligingsrijtechnieken. Het merendeel van onze chauffeurs heeft daarnaast een achtergrond in beveiliging. Zij hebben kennis van, en inzicht in, persoonlijke veiligheidsrisico’s en zijn getraind in zichtbare en onzichtbare persoonsbegeleiding.

Wij verzorgen ook persoonlijke en corporate veiligheidsanalyses. Daarnaast implementeren wij de conclusies of houden de regie daarover.

Postjesweg 175
1062 JN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 
020 771 22 33