Transscope biedt een totaalpakket om wagenparkbeheer, maar ook beheer van materieel, bussen, trams, treinen, boten en vliegtuigen, te vereenvoudigen en de kosten te verlagen. Wij leveren innovatieve tools voor onder meer ritregistratie, carplanning en -sharing, fleet management, fiscaalbox. Wij ontwikkelen onze producten zelf en passen ze aan naar de wensen van de fleetowner. Meer informatie vindt u op www.transscope.nl of door te bellen naar 0523 - 615 323.

Voertuigen volgen en ritten registreren 
U weet altijd waar uw voertuigen zijn en kunt dus effectief plannen en snel reageren op calamiteiten. Bovendien levert u eenvoudig een fiscaal sluitende kilometerregistratie aan de Belastingdienst.

Groen, kostenbesparend en veilig rijden 
Verlaag kosten, verminder de CO2-uitstoot en verbeter de veiligheid door de rijstijl te verbeteren.

Wagenparkoptimalisatie 
Betere inzet van uw wagenpark en personeel door onder meer carsharing. Onderhoudsmeldingen zorgen voor tijdige APK’s of onderhoudsbeurten. De staat van onderhoud en alle onderhoudskosten zijn altijd up-to-date en inzichtelijk.

Tevreden klanten en personeel
Geen rondslingerende bonnetjes, geen miscommunicatie tussen de buitendienst en administratie, en geen reden meer voor de klant om een factuur te betwisten. Want alles wordt netjes geregistreerd.

Interessante cases
In de afgelopen ruim 25 jaar hebben we zeer uiteenlopende bedrijven geholpen met efficiënt en kostenbesparend wagenparkbeheer. Zie hier enkele voorbeelden.

Moerheimstraat 83 b
7701 CC Dedemsvaart
Nederland
Telefoon: 
0523 615 323
Fax: 
0523 614 303