Dirk van Genechten directeur van Profile BeLux

De Raad van Bestuur van Profile Internationaal heeft Dirk van Genechten (61 jaar) per 4 augustus benoemd tot directeur van Profile BeLux (België en Luxemburg). Met het oog op de versterking van de organisatiestructuur is Genechten toegetreden.

Dirk van Genechten

Van Genechten is een bekende Profiler, want hij combineert de nieuwe functie in zijn rol als directeur van Profile EuroService, de pechhulp-tak van de organisatie met 8.000 aangesloten Europese bandenspecialisten. Bij Profile BeLux en Profile EuroService was hij al bestuurder.

Met Dirk van Genechten blijft veel expertise en ervaring behouden bij de automotive holding van Profile Car & Tyreservice. In zijn nieuwe rol is Dirk het eerste aanspreekpunt voor alle franchisenemers van de Belgische organisatie, 65 vestigingen in totaal. Daarnaast blijft hij verantwoordelijk voor het Competence Center Truck (PES en Tymacon ordergoedkeuring).

De Clerck nieuwe bestuurder 
Jen De Clerck (35 jaar) is tegelijkertijd benoemd als bestuurder van de Belgische vennootschappen Profile BeLux en Profile EuroService. Jen is binnen de holding operationeel verantwoordelijk voor het Competence Center Car, de operations in de vestigingen en heeft jarenlange operationele- en commerciële ervaring in de truck-business.