ALD Automotive lanceert lease services voor Tesla’s in Europa

ALD Automotive is de preferred operational leasepartner van Tesla in Europa. Zakelijke klanten van ALD Automotive kunnen in 16 Europese landen profiteren van alle full-service leasecontracten voor de Model 3, Model Y, Model S en Model X van de elektrische autofabrikant. In Nederland geldt dit ook voor particuliere klanten.

Klanten die een leasecontract via ALD Automotive afsluiten, maken gebruik van de volledige dienstverlening waarbij onder meer de bandenwissel, pechhulp, verzekeringen en de registratie van het voertuig is inbegrepen. Ook onderhoud aan de leaseauto en de mobiele service worden volledig verzorgd via alle Tesla locaties in heel Europa. Naast Nederland kunnen particulieren ook in Frankrijk, Finland, Ierland, en Denemarken gebruikmaken van de full-service lease opties voor Tesla's volledige gamma aan personenauto’s.

Pravin Chaturi, Partnerships Director ALD Automotive Nederland is trots op deze samenwerking en de uitbreiding van het elektrische aanbod. “Niet alleen omdat we zo het volledige aanbod aan modellen van Tesla op een toegankelijke en flexibele manier kunnen aanbieden aan de zakelijke markt. Maar ook omdat we - samen met Frankrijk, Finland en Ierland - de particuliere markt kunnen bedienen. Dit draagt bij aan onze duurzame groeistrategie als belangrijke speler in de energietransitie, en ondersteunt ook ons streven om innovatieve mobiliteitsoplossingen te bieden. Wij spelen nemen in Nederland graag een voortrekkersrol in deze ambitie.”