ALD Privat voor de niet-zakelijke rijder

ALD Private Lease biedt een compleet vernieuwde digitale oplossing, volledig gericht op de particuliere leaserijder. Met dit online platform biedt leasemaatschappij ALD Automotive een groot aanbod van zowel nieuwe als jong gebruikte private leaseauto’s. Het platform staat vanaf nu online.

 

Levertijden van nieuwe auto’s zijn door het wereldwijde chiptekort aanzienlijk langer. Doordat het platform ook veel occasion leaseauto’s biedt, kan het sneller voorzien in de groeiende vraag van consumenten. Lonneke van der Horst, marketing & strategy director van ALD Automotive: “De langere levertijden van nieuwe auto’s door het chiptekort heeft voor een versnelde ontwikkeling van het platform gezorgd. We bieden een ruim aanbod van jong gebruikte leaseauto’s. Het grote voordeel van de auto’s is dat deze hooguit vier jaar oud zijn, altijd goed onderhouden zijn en vooral wél snel geleverd kunnen worden omdat we niet afhankelijk zijn van de levering van autofabrikanten.”

Daarnaast biedt ALD Private Lease consumenten meer keuzevrijheid door het grote aanbod nieuwe en occasion leaseauto’s van verschillende merken en modellen. Consumenten kunnen uit verschillende looptijden kiezen en hun eigen servicepakket samenstellen met verzekeringen, winterbanden en een eigen risico. De particulieren kiezen hun leaseauto online uit, sluiten het contract online af en vervolgens wordt de auto bij de klant op locatie afgeleverd.

Maatwerk en service

Op ALD Private Lease vinden consumenten veel informatie en uitleg. Van der Horst: “Voor veel privé leaserijders is het leasen van een auto nieuw en de informatiebehoefte daardoor groot. Met dit online platform helpen we gebruikers zo goed mogelijk en kunnen zij leasecontracten naar wens samenstellen. Daarbij dragen we het Keurmerk Private Lease waarvan de voorwaarden in samenwerking met Consumentenbond zijn opgesteld. Het garandeert dat de klant veilig en zorgeloos kan leasen.”

Private leaserijders beoordelen ALD Automotive in de VZR-verkiezing Beste leasemaatschappij als eerste met een gemiddeld rapportcijfer van 8,5. “We hebben dus een reputatie hoog te houden. Met het vernieuwde ALD Private Lease bieden we een online omgeving die heel erg gebruiksvriendelijk is, waar de private leaserijder centraal staat en we hem of haar van alle persoonlijke advies en service kunnen voorzien die zij nodig hebben.”