Amber en XXImo gaan samenwerken

Het autodeelbedrijf Amber en XXImo slaan de handen ineen om elektrisch rijden en deelauto's nog toegankelijker te maken voor zakelijk Nederland. Steeds meer werkgevers willen flexibiliteit bieden binnen hun mobiliteitsbeleid en hun zakelijke kilometers verduurzamen. Daarom heeft XXImo nu ook de elektrische deelauto's van Amber geïntegreerd binnen zijn mobiliteitsplatform.

Bedrijven kunnen via XXImo hun medewerkers gecontroleerd toegang geven tot Amber. Daarbij kunnen zij een week- of maandbudget instellen en aangeven op welke dagen er een Amber-deelauto geboekt kan worden. Werkgevers kunnen ook priv├ęgebruik toestaan, kilometers registeren en verrekenen, dienstreizen faciliteren en een mobiliteitsbudget koppelen. Dit geeft werkgevers grip op het mobiliteitsgebruik en de bijbehorende kosten, terwijl de medewerkers genieten van alle flexibiliteit binnen het beleid van de werkgever. Achteraf krijgt de werkgever een gespecificeerde maandfactuur met alle reisbewegingen.

Samen sterk
De elektrische deelauto's van Amber zijn wijdverspreid over Nederland beschikbaar in meer dan 145 hubs en service-area's in de meeste grote steden. Amber biedt bij boekingen tot drie uur van tevoren de garantie dat er een Amber-deelauto beschikbaar is. Door de samenwerking met XXImo krijgt Amber versneld toegang tot meer dan 150.000 zakelijke reizigers. Anderzijds zorgt de samenwerking bij XXImo voor een nog breder, groener en gebruiksvriendelijker aanbod.