Bij elke APK een donatie aan verkeersslachtoffers

CarProf, een garageformule met meer dan 70 onafhankelijke autobedrijven in heel Nederland, is partner geworden van Fonds Slachtofferhulp. Vorige week werd op het CarProf jaarevent een gezamenlijke APK-actie aangekondigd. Bij elke uitgevoerde APK doneert CarProf een bijdrage aan dit fonds.

Binnen het fonds kiest CarProf voor steun aan TrafVic-Kids. Dit nieuwe project biedt specialistische hulp aan kinderen na een ernstig verkeersongeval. Met wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling van (online) therapie aan kinderen die worstelen met psychische, sociale en gedragsmatige klachten. Met steun aan het fonds maakt CarProf zich de komende drie jaar hard voor verkeersslachtoffers. Op praktisch, emotioneel, financieel en juridisch vlak.

Van elke APK dragen alle CarProf-vestigingen in Nederland € 0,50 af aan Fonds Slachtofferhulp. Elke maand zal op de CarProf website een tussenstand van het opgehaalde bedrag gecommuniceerd worden. Als aftrap voor de samenwerking is op 23 januari een symbolisch bedrag aan het fonds overhandigd van € 3.500 voor de eerste 7.000 APK-keuringen dit jaar.