Erik van ‘t Veer Associate Partner bij Heiwegen Consultancy

Heiwegen Consultancy en Erik van ‘t Veer gaan samenwerken. Per 1 september start Erik als Associate Partner, hij zal zich primair richten op het segment Retail en Import in de mobiliteitsbranche.

Erik heeft ruime ervaring binnen de Automotive en is vanaf 1990 werkzaam in deze branche. Na het IVA in Driebergen te hebben afgerond is Erik begonnen bij BMW in Amersfoort. Na een aantal functies binnen de automatisering en detachering is hij bij Pon in Leusden gaan werken. Zijn eerste rol was Salesmanager bij Porsche in Leusden. In deze periode werd onder andere de Cayenne geïntroduceerd en met dit model werd ook de zakelijke markt wat meer bewerkt.

Na 6 jaar Porsche werd het tijd voor iets anders en ging hij bij Pon’s Automobielhandel werken als adviseur bij de afdeling Retail. Hier werden allerlei programma’s en projecten uitgerold om de VW-groep dealers te ondersteunen. Weer 6 jaar later werd hij binnen Pon Business Mobility Accountmanager. Zijn voornaamste werkzaamheden waren het onderhouden van contacten met de large accounts (bedrijven met grote wagenparken) en de VW-groep dealers.

Na 18 jaar zeer leerzame jaren binnen Pon sloot Erik zich aan als Partner bij De Mobiliteitsbaas. De Mobiliteitsbaas houdt zich bezig met inkoop, mobiliteitsbeheer en advies. Primaire doel is ondernemingen ondersteunen met de transformatie van een traditioneel wagenpark en het beheer daarvan naar moderne, duurzame mobiliteit. Vanaf 1 september gaat Erik zich richten op de werkzaamheden binnen Heiwegen.