Financial Lease ZZP nu met Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk

Financial Lease ZZP heeft nu het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk en zet hiermee een flinke stap naar voren.

De certificering van Thuiswinkel Zakelijk laat zien dat je bij Financial Lease ZZP terecht betrouwbaar en zorgeloos kunt leasen. De visie van Financial Lease ZZP richt zich op het garanderen van vakkundig en eerlijk leaseadvies.

Financial Lease ZZP is trots dat het bedrijf met succes het Thuiswinkel Zakelijk certificaat heeft behaald. Bij Financial Lease ZZP staat veiligheid en betrouwbaarheid voorop, daarom kan je er zeker van zijn dat het bedrijf zorgvuldig met je persoonsgegevens omgaat.

In de concurrerende markt van online financial lease aanbieders wil het bedrijf zich onderscheiden op het gebied van betrouwbaarheid, eerlijk advies en scherpe tarieven. Het uitstekende review cijfer van klanten via Feedback Company draagt al veel bij aan de betrouwbaarheid. In het proces van certificering heeft Financial Lease ZZP grote stappen gemaakt in het nog vriendelijker maken van de algemene voorwaarden, privacyverklaring en het naleven van de AVG richtlijnen.
“Het behalen van het Thuiswinkel Zakelijk certificaat is een beloning voor de stappen die we als organisatie hebben gemaakt om de ambities van onze klanten in beweging te brengen” stelt Laurens Keijzer. “Met het voldoen aan de acht zekerheden van Thuiswinkel Zakelijk kunnen onze klanten er zeker van zijn dat ze betrouwbaar bij Financial Lease ZZP kunnen leasen.”