Hyundai introduceert de vernieuwde KONA Electric

Hyundai introduceert de vernieuwde KONA Electric. Deze 100 % elektrische compacte SUV bouwt verder op de reeds behaalde successen van zijn voorganger en valt vooral op door zijn vernieuwde design en upgrades op het gebied van comfort en gebruiksgemak.

De vernieuwde Hyundai KONA Electric combineert de stoere looks van een SUV met de efficiency en het rijgemak van een volledig elektrische aandrijflijn. De nieuwkomer is uitgerust met de nieuwste actieve veiligheidssystemen en connectiviteitsfuncties. Met de 100 % elektrische compacte SUV maakt Hyundai geavanceerde technologie en modern design voor iedereen toegankelijk.

De KONA Electric wordt geleverd met keuze uit vier uitvoeringen: Comfort, Fashion, Premium en Premium Sky. De Comfort-uitvoering is leverbaar vanaf € 33.995. Een unieke toevoeging ten opzichte van zijn voorganger is het volledig digitale 10,25-inch instrumentenpaneel. Met het 8-inch Display Audio-systeem met Apple CarPlay en Android Auto-voorbereiding kunnen klanten hun smartphone verbinden. Ook is inparkeren nu nog makkelijker dankzij de achteruitrijcamera en parkeersensoren aan de achterzijde van de auto. Een warmtepomp is optioneel.