Lange termijn autodelen in Amsterdam

Het is nu mogelijk bij SHARE NOW om een deelauto tot 30 dagen te huren en deze vooraf te boeken. Het bedrijf breidt haar elektrische autodeeldienst in Amsterdam permanent uit om zo aan de vraag en wens van de ruim 100.000 gebruikers te voldoen. Lange termijn autodelen maakt het mogelijk om vooraf te reserveren, deelauto’s gratis op te laden en bevat een volledige verzekeringsdekking.

SHARE NOW constateert al geruime tijd veranderingen in het gedrag van gebruikers. Ze spotten een trend waarbij er per rit meer kilometers afgelegd wordt en auto's voor steeds langere periodes gehuurd worden. In Amsterdam is de totale ritduur afgelopen november met 85% gestegen ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. Ook de totale afstand steeg afgelopen maand met 67% aanzienlijk ten opzichte van november vorig jaar.

Voor SHARE NOW-gebruikers is het nu zelfs mogelijk om een auto te huren voor maximaal 30 dagen – direct voor de deur. “Door onze vloot voor lange termijn ritten mogelijk te maken, kunnen we onze gebruikers nog meer flexibiliteit bieden. Of het nu gaat om een eendaagse huur van een elektrische smart fortwo voor een zakelijke afspraak in de stad of de huur van een BMW i3 voor een buitenlandse familievakantie van twee weken – voor ieder soort rit hebben we het juiste aanbod dat volledig is afgestemd op de individuele wensen van de gebruiker”, zegt Robert Bosman, Managing Director van SHARE NOW Nederland.