Mobility Service start met elektrische bedrijfswagens

De afgelopen jaren is het aanbod van elektrische bedrijfswagens aanzienlijk verbeterd en ook de vraag is toegenomen. Daarnaast wordt het duurzame karakter voor veel bedrijven steeds belangrijker. Des te meer reden voor Mobility Service om het aanbod voor haar klanten verder uit te breiden met elektrische bedrijfswagens. Mobility Service staat bekend om haar kennis van elektrische auto’s.

De elektrische bedrijfswagen begint in de maatschappij een steeds belangrijkere rol te spelen. Met name voor de ondernemer wordt de elektrische variant steeds interessanter. De actieradius wordt steeds beter en ook het laadvermogen is uitstekend. Met een elektrische bedrijfswagen hoeft er geen brandstof meer getankt te worden. De laadkosten liggen tot wel 44% lager dan de jaarlijkse brandstofkosten. Hierdoor kan er fors bespaard worden op de brandstofkosten. Ook behoudt een elektrische bedrijfswagen toegang tot de binnensteden.

Indien dit jaar de keuze op een elektrische bestelwagen valt, dan is het mogelijk om tot 5.000 euro aanschafsubsidie te krijgen. Een elektrische bedrijfswagen komt tevens in aanmerking voor de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Kortom, kiezen voor elektrisch wordt steeds aantrekkelijker, ook als bedrijfswagen.

Mobility Service biedt de zakelijke rijder de mogelijkheid om via zakelijkelektrischleasen.nl alle beschikbare elektrische bedrijfswagens te bekijken, vergelijken, samenstellen, de actuele leaseprijs te berekenen en meteen te bestellen.