Opel-dealers scoren bij verkiezing Dealer of the Year 2019

Bij Autocentrum van Vliet en Van Mossel Automotive Groep kan de vlag uit. Ze werden – samen met 27 andere Europese dealers – uit maar liefst 1.650 Europese Opel-dealers verkozen tot respectievelijk Nederlandse Dealer en Internationale Dealergroep van het Jaar 2019. De bijbehorende awards zijn recent uitgereikt door Sander Jansen (Algemeen Directeur Opel Nederland) en Michael Lohscheller (CEO Opel). Dat gebeurde tijdens een meeting met uitverkoren Europese Opel- en Vauxhall-dealers in Kroatië. Daar vindt momenteel ook de internationale media-introductie van de nieuwe Opel Corsa plaats.
 

De Nederlandse prijswinnaars, met van links naar rechts: Sander Jansen (Algemeen Directeur Opel Nederland), Susan Severs en Arjan van Vliet (Algemeen Directeur Autocentrum Van Vliet), Michael Lohscheller (CEO Opel), Xavier Duchemin (Managing Director Sal

De Nederlandse dealers behoren tot een select gezelschap van 32 dealers en dealergroepen die in Kroatië op het podium mochten komen om daar de prijs in ontvangst te nemen als Dealer van het Jaar 2019. Autocentrum van Vliet heeft vestigingen in Woerden en Bodegraven. Van Mossel Automotive Groep, met Opel-vestigingen in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland (én in België), is een van de drie internationale dealergroepen die de titel heeft gekregen.

“De winnaars en hun medewerkers leveren dag in dag uit buitengewoon hoge prestaties”, aldus Opel CEO Michael Lohscheller bij de prijsuitreiking in Split. “Dit zijn de mensen die ons verbinden met de klant. Zij zijn de ambassadeurs voor onze innovatieve auto’s. Dat is precies de reden waarom klanttevredenheid zo’n belangrijk criterium is voor deze award. Een hoge score op dit punt kun je alleen bereiken met een hoogst gemotiveerd team. Een teamspirit die kenmerkend is voor Opel – en onze klanten weten dat te waarderen.”

De winnaars van de Dealer van het Jaar award zijn overigens op meer criteria beoordeeld. Behalve de klanttevredenheidsscore tellen ook verkoopresultaten en winstgevendheid mee. Op alle fronten moet optimaal gepresteerd worden om in aanmerking te komen voor de felbegeerde titel Dealer van het Jaar.