Ritregistratiesysteem van Free2Move krijgt keurmerk

Free2Move, het mobiliteitsmerk van Stellantis, en strategisch partner Kuantic hebben het felbegeerde keurmerk van Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen (Keurmerk RRS) hebben ontvangen.

Als enige autofabrikant biedt Stellantis een fiscaal sluitende ritregistratie met keurmerk aan. Speciaal daarvoor is Free2Move FiscaalBox by Kuantic ontwikkeld, een nieuwe service van Free2Move. Het vormt een welkome aanvulling op de andere diensten van Free2Move, zoals Lease, Rent, Connect Fleet, Fleet Sharing en E-Solutions. Hiermee biedt Free2Move mobiliteitsoplossingen voor een periode van 60 seconden tot 60 maanden.

Free2Move FiscaalBox by Kuantic is het meest uitgebreide pakket voor wagenparkbeheer van Free2Move Connect Fleet. Onderdeel ervan is een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de Belastingdienst, waardoor het systeem ook optimaal inzetbaar is voor fiscale doeleinden. De nieuw ontwikkelde Free2Move FiscaalBox wordt hiervoor in de auto ingebouwd. De oplossing is multimerk, dus beperkt zich niet alleen tot de modellen van de Stellantis-merken.

Free2Move FiscaalBox by Kuantic voldoet nu officieel aan alle door de Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen gestelde eisen. Het certificaat vormt een belangrijke waardering voor het systeem en is een bekroning voor de succesvolle samenwerking met Kuantic, waarmee Stellantis momenteel een aanzienlijke groei doormaakt.

De toekenning van het Keurmerk aan Free2Move FiscaalBox by Kuantic heeft plaatsgevonden op basis van een objectief oordeel van de externe auditor Mazars.

Michel Jochems, Martin Huisman, Ferdinand van den Berg, Etienne Konink