TIER partnert met Nederlands grootste MaaS-app Gaiyo

Mobility as a service (MaaS) is op een hoger niveau getild, met de integratie van de elektrische deelscooters en -fietsen van TIER in Gaiyo. Wie een TIER-scooter of -fiets wil gebruiken, kan dat nu heel eenvoudig regelen binnen vervoersapp Gaiyo.

Elektrische micromobiliteit zoals die van TIER is ideaal om de zogenaamde first en last mile te overbruggen, zoals het ritje van je huis naar een station, of van een P+R naar je werk in de binnenstad. Door de toevoeging van de e-scooters en e-bikes van TIER in Gaiyo, wordt het wel héél makkelijk om dit soort deelvervoer te gebruiken. Het plannen, boeken, openen en betalen van de tweewielers regel je in een handomdraai allemaal binnen de Gaiyo-app.  Wie durft nu nog te beweren dat deelvervoer omslachtig is?

Gaiyo is de eerste Nederlandse app waarmee TIER een integratie-samenwerking als deze is aangegaan. Voor beide partijen is deze integratie een belangrijke stap in de volgroeiing van MaaS.

TIER Mobility is een Duitse unicorn en Europees marktleider op het gebied van deelvervoer. Sinds 30 september 2021 is het bedrijf actief in Nederland. De fietsen van TIER zijn te vinden in Eindhoven en Utrecht, de scooters alleen in Utrecht. Volgens TIER zullen andere Nederlandse steden waarschijnlijk volgen.