Uitgebreidere standaarduitrusting Suzuki Swift

Zuiniger en nóg completer. Suzuki heeft de standaarduitrusting van de Swift verder uitgebreid.

Een van de lichtste auto's in zijn klasse is nu ook een van de compleetste. Per direct wordt de rijke standaarduitrusting van de Suzuki Swift uitgebreid met LED-koplampen, Adaptive Cruise Control en een Speed Limiter. Ook het Suzuki Safety System met Radar Brake Support noodremassistent wordt standaard.

De Swift Select krijgt het uitgebreidste pakket aan veiligheids- en assistentiesystemen: Suzuki Safety System Pro. Daarmee beschikt de auto over Blind Spot Monitor, Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning, Rear Cross Traffic Alert, Traffic Sign Recognition en Vehicle Sway Warning. Ook krijgt de Swift Select standaard parkeersensoren achter en een 4,2 inch LCD-kleurendisplay in het instrumentarium. De Swift Select beschikt daarnaast standaard over stoelverwarming, een 7 inch infotainmentscherm, een achteruitrijcamera, privacy glass en 16 inch lichtmetalen wielen.

Smart Hybrid
Elke Suzuki Swift heeft Suzuki's zuinige en efficiënte Smart Hybrid-aandrijflijn. Ondanks de geavanceerde hybridetechniek blijft het leeggewicht van de Swift zeer laag: de Swift weegt slechts 865 kilogram. Vanaf de Swift Select is de aandrijflijn ook te combineren met een CVT-automaat of met AllGrip-vierwielaandrijving. De Swift AllGrip krijgt naast automatische vierwielaandrijving ook een 25 millimeter grotere bodemspeling.