Van Mossel SKODA-dealer van het jaar

Autobedrijf van Mossel uit Tilburg/Waalwijk is uitgeroepen tot ŠKODA-dealer van het jaar 2020. Ames Autobedrijf uit Dordrecht, dat de prestigieuze onderscheiding vorig jaar won, werd eervol tweede. De publieksprijs gaat dit jaar naar Autobedrijf Korterink uit Zwolle.

Autobedrijf van Mossel uit Tilburg/Waalwijk dankt de ŠKODA-dealer van het Jaar 2020-titel aan zijn scorende vermogen. Zo liet het bedrijf in 2019 zeer goede prestaties zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid (showroom en werkplaats). Bovendien bleek dat de loyaliteit van de klantenkring in de werkplaats bijzonder groot was. Dat betekent dat een groot percentage van het aantal ŠKODA-rijders in het verzorgingsgebied van Van Mossel ook voor onderhoud een beroep doet op deze dealer.

Autobedrijf Ames uit Dordrecht eindigde in ŠKODA’s jaarlijkse verkiezing met de kleinst mogelijke marge (1 punt) op een eervolle tweede plaats. De derde plaats ging naar Autobedrijf Korterink uit Zwolle.

Publieksprijs: ŠKODA-klanten spreken zich uit
Autobedrijf Korterink uit Zwolle kreeg voor het derde jaar op rij tevens de Publieksprijs toegekend. Deze award is een beloning voor de ŠKODA-dealer met de hoogste gemiddelde score op klanttevredenheid op het gebied van verkoop en aftersales. Bij ŠKODA-dealer Korterink, een echt familiebedrijf, ervaren klanten duidelijk dat ze op de eerste plaats staan.

Aanmoedigingsprijs voor een veelbelovende toekomst
Elk jaar reikt ŠKODA ook een aanmoedigingsprijs uit, als waardering voor een dealer die zich op een positieve manier laat zien. Bijvoorbeeld door een sterk stijgende verkooptendens, door het maken van bijzondere plannen en/of door het ontplooien van spraakmakende activiteiten. Deze prijs is dit jaar gewonnen door Autobedrijf Van den Udenhout in Veldhoven. Deze ŠKODA-dealer heeft diverse (marketing)acties opgezet waarmee het bedrijf in de regio het verschil maakt. Ook scoort Van den Udenhout sterk op leasegebied en als het gaat om verkoopaantallen. De aanmoedigingsprijs is een bevestiging van het grote toekomstpotentieel van dit bedrijf.