Verizon Connect breidt fleetmanagementtool Reveal uit

Verizon Connect levert met de introductie van Verizon Connect Reveal Field een toegankelijke oplossing voor werkopdrachtbeheer (ook wel: fieldservicemanagement). Deze oplossing maakt het voor planners gemakkelijk om gedurende de dag werkopdrachten efficiënt te plannen en informatie near-realtime te communiceren naar technici en andere buitendienstmedewerkers, én naar klanten.

Verizon Connect Reveal Field werkt met de fleetmanagementsoftware Reveal van Verizon Connect om de locatiegegevens van voertuigen en de beschikbaarheid van technici te combineren. Op basis van deze informatie zijn operationeel managers in staat om sneller beter geïnformeerde beslissingen te nemen en betere service te bieden. Daarbij werken ze vanuit één applicatie en hoeven ze dus niet te schakelen tussen telematica- en fieldservice-oplossingen.

"Operationeel managers en wagenparkbeheerders hebben behoefte aan één centrale plek van waaruit ze volledig inzicht hebben in de beschikbaarheid van hun voertuigen en hun mobiele werknemers, en het werk dat ze doen", zegt Nick Kuiper, marketingmanager Benelux bij Verizon Connect. "Verizon Connect Reveal Field biedt een vereenvoudigde benadering voor het aansturen van chauffeurs, technici of andere buitendienstmedewerkers, en voor het managen van werkopdrachten. Bovendien stelt deze tool klanten in staat om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, werkopdrachten efficiënt in te plannen en de dienstverlening aan klanten te verbeteren – alles vanuit één dashboard."