Vernieuwde Parkmobile for Business app

Elke ondernemer weet, tijd is geld. Om die reden introduceert parkeerapp Parkmobile een vernieuwd zakelijke pakket, Parkmobile for Business. Bedrijven en ondernemers hebben vaak niet door dat ze tijd en geld kunnen besparen op het gebied van zakelijk parkeren. Met behulp van het vernieuwde zakelijke platform van Parkmobile wordt ondernemers en bedrijven van klein tot groot de juiste oplossing voor zakelijk parkeren geboden.

Parkmobile for Business biedt zowel zzp’ers als kleine en grote bedrijven de keuze uit drie pakketten voor zakelijk parkeren: Basic, Standard en Premium. In alle drie de pakketten staan gebruiksgemak en kostenbesparing centraal, voor zowel beheerder als voor de zakelijke rijder. De Parkmobile-app helpt gebruikers om eenvoudig en contactloos te betalen voor parkeren. Daarnaast verzamelt Parkmobile alle parkeerkosten in één financieel overzicht en kunnen meerdere kostenplaatsen toe worden gevoegd. Op de factuur staan ook btw-specificaties vermeldt voor een soepele afhandeling van btw-aangiftes. Gemiddeld genomen zijn de huidige Parkmobile for Business-gebruikers vier uur per week minder tijd kwijt aan hun administratie en besparen ze ruim 50 euro per jaar aan parkeerkosten. Daarnaast profiteren zakelijke gebruikers ook van alle bestaande voordelen van de Parkmobile-app, zoals de recent geïntroduceerde Find & Park zoekfunctionaliteit.

“Werk niet harder, maar slimmer is ons uitgangspunt voor Parkmobile for Business”, aldus, Esther van der Meer, Managing Director Parkmobile Nederland. “We willen ondernemers in staat stellen om te doen waar hun passie ligt. Als ondernemer is het niet wenselijk om elke maand druk in de weer te moeten zijn met een tijdrovende administratie voor parkeerkosten. Dankzij Parkmobile for Business houden ondernemers voortaan tijd en geld over, zodat ze zich kunnen focussen op het bereiken van hun eigen doelen en groei.”