Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is dé vakprijs, voor én door vakgenoten. Tijdens het event Fleet Mobility Live, dat plaatsvindt op 12 mei 2020 in het NBC in Nieuwegein, wordt voor de twintigste keer de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt.

U kunt zich kandidaat stellen of een collega, vakgenoot of relatie nomineren! Het speelveld van de moderne mobiliteitsmanager is steeds complexer waardoor een professional met de juiste visie en daadkracht echt een verschil kan maken.

Kent u (of bent u) een mobiliteitsmanager die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden door in zijn of haar organisatie bijvoorbeeld;
• een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren,
• of een enorme kosten- en CO2 reductie te realiseren,
• of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen,
• of het met de juiste prikkels medewerkers duurzame keuzes laat maken.

Finalisten 2019
Arno Veenman (De Volksbank) ontving vorig jaar de award uit handen van zijn voorganger Gertjan Sybrandi (Stedin). De vakjury vertelt over hun keuze voor Arno Veenman: “Arno is een projectmanager en rekenmeester met een groot mandaat in de organisatie. Hij heeft een duidelijk visie op het mobiliteitsbeleid van de Volksbank en is in staat geweest deze visie te vertalen tot een praktische roadmap waarin hij ambitieuze doelstellingen niet uit de weg gaat. Arno beheerst het spel van stakeholdermanagement om veranderingen door te voeren als geen ander en heeft daarmee een mooi integraal mobiliteitsbeleid gerealiseerd". Arno was één van de drie finalisten naast Tamara Gieze (Arup) en Jeroen Brink (Alliander). Dit jaar is Arno toegetreden tot de jury en zal mede bepalen wie zijn opvolger gaat worden.

Samenstelling jury
De Mobiliteitsmanager van het jaar award jury bestaat uit; Arno Veenman (De Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin), Jos Hollestelle (Syndesmo), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Daan Bieleveld (DSM) en Pieter Gussekloo (Rabobank).

Aanmelden of nomineren?
Via de website mobiliteitsmanageraward.nl kunt u uzelf aanmelden of nomineren.